Breekjaar GO!

DE VETSTE KICKSTART VAN JOUW TUSSENJAAR!

BJ GO! banner L-page DEF.png

Breekjaar GO! is een vet voortraject voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het HALFJAARPROGRAMMA van Breekjaar, dat start in februari 2018.

In Breekjaar GO! word je begeleid in het zinvol invullen van de periode tot aan jouw start bij Breekjaar. Je krijgt persoonlijke coaching en een aantal online workshops - en als je wilt kun je ook nog op reis!
 

Waarom Breekjaar GO!

Breekjaar GO! is er om je goed voor te bereiden op jouw halfjaarprogramma. Je krijgt tips & tricks over het financieren van jouw Breekjaar én je krijgt de mogelijkheid om een reisperiode in te bouwen. Jouw reis mag je helemaal zelf invullen: je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt. Je krijgt een aantal challenges om je reis te plannen, voor te bereiden en te bekostigen. Ook leer je passend werk te zoeken, solliciteren en een CV maken. Of gewoon omdat je alvast wilt beginnen met het zinvol invullen van jouw tussenjaar!

BJ GO tegel L-page DEF.png

Wat zit er in Breekjaar GO! ?

 • 5 individuele coachsessies op praktische thema's.

 • 2 online workshopseries:

  Goed met Geld. Je leert hoe je werk kunt vinden dat bij je past - en krijgt handige sollicitatie- en CV-tips, zodat jij jouw tussenjaar kunt financieren.

  Op reis. Explore. Create. Shine. Maak van jouw (verre of niet zo verre) reis een passend avontuur. Door slimme challenges haal jij alles eruit wat erin zit!
   
 • Tussentijdse ondersteuning op jouw vragen rondom de thema’s.

 • Het boek Wonderlust van Merel Stegeman - voor nog meer inspiratie voor jouw avontuur!

 

Voor wie is Breekjaar GO! ?

Breekjaar GO! Is voor iedereen die zich heeft ingeschreven of gaat inschrijven voor het halfjaarprogramma van Breekjaar. De locaties van het halfjaarprogramma zijn EIndhoven en Amsterdam. Je bent tussen de 16 en 24 jaar. Je vooropleiding maakt niet uit: iedereen is welkom.

Breekjaar GO! past bij jou als je:

 • wilt leren hoe jij jouw Breekjaar moet financieren
 • het halfjaarprogramma wilt doen maar voor die tijd graag op reis wilt
 • al een reis gepland hebt en daar graag alles uit wilt halen
 • de maanden tot aan de start van het programma meer (gestructureerde) invulling wilt geven
 • persoonlijke aandacht wilt in de aanloop naar jouw Breekjaar
 • meer tips&tricks wilt over werk zoeken en solliciteren
 • gewoon alvast wilt beginnen met Breekjaar!
   

Wanneer doe ik Breekjaar GO! ?

Je kunt met jouw traject beginnen vanaf 1 oktober 2017. Starten kan tot uiterlijk 15 november 2017. Maar 
LET OP! Als je nog een reisperiode wilt inlassen, is de uiterste startdatum 1 november 2017.

De individuele sessies ga je inplannen met jouw persoonlijke coach. Met de online workshops kun je zelf thuis aan de slag. Tijdens jouw eerste coachsessie legt jouw coach je uit hoe het werkt. De coachsessies vinden plaats op de Breekjaarlocaties in Amsterdam en/of Eindhoven - afhankelijk van wat voor jou het makkelijkst is. De locatie wordt bepaald in overleg.

Dream reality2.png

Wat kost Breekjaar GO! ? 

Breekjaar GO! kost €750,-. Dit bedrag komt bovenop de reguliere kosten van het halfjaarprogramma. Je kunt dit bedrag tegelijk betalen met je Breekjaar startbedrag of al eerder. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Hoe kan ik me aanmelden?

Als je Breekjaar GO! wilt gaan doen, kun je je aanmelden voor een Breekochtend met de knop hieronder.


LET OP: je kunt dus alléén meedoen aan Breekjaar GO! als je je hebt ingeschreven voor het halfjaarprogramma. Bel of mail Laura (laura@breekjaar.nl of 06 3910875 ) als je interesse hebt - en stel haar al je vragen.