Breekjaar ouderprogramma

OuderprogrammA

Voor wie echt betrokken wil zijn.

Waar:
Utrecht of Amsterdam
Wanneer: 
6 avonden (van 19u tot 22u) tussen oktober 2018 en juni 2019
Kosten: 
€ 575,-
Vragen: maurits@breekjaar.nl

Van september 2018 tot juli 2019 loopt het Breekjaar van jouw zoon of dochter. Een jaar vol met groei, reflectie en altijd één keer vaker opstaan dan vallen. Een jaar waarin je kind veel leert over zichzelf en het vinden van de juiste plek in deze wereld. Voor ouders is onze daginvulling vaak een mistig geheel. “Maar wat doen jullie dan de hele dag?”, is een van de ouder-vragen die we het meest horen.

Omdat ons programma zich niet zo makkelijk laat uitleggen, bieden we ouders de unieke kans om Breekjaar voor een stukje te ervaren. Zodat je beter weet wat je kind meemaakt. Zodat je beter weet welke verandering je kind doormaakt. Zodat je beter weet hoe je prettig contact met je kind kan houden.

Hoe ziet het ouderprogramma eruit?

Je volgt 6 workshops waarin het ouderschap centraal staat. Op deze avonden maak je kennis met onderdelen van Breekjaar zoals jouw kind dit ook meemaakt. Daarnaast bieden we elke avond andere tools & inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ouderschap.

En misschien wel als allerbelangrijkste; je bent samen met andere ouders. We maken ruimte voor vragen die spelen en wisselen hierover ervaringen uit. Zowel op de avonden zelf als tijdens tussentijdse intervisie.

Het was heerlijk om de ruimte te hebben om even met elkaar stil te staan. Stil staan bij de ontwikkelingen die bij mezelf en mijn kind aan de orde waren. Het uitwisselen aan ervaringen met anderen en daarmee besef hebben dat we allemaal onze hobbels hebben, gaf me nog meer vertrouwen in mijn ouderschap.
— Esther
Wat waren het fijne tools op de avonden, waarbij je uitgedaagd wordt jezelf te laten zien en te leren.
— Ben

Geïnteresseerd? 

Wil je meer informatie, of jezelf graag aanmelden voor het ouderprogramma? Stuur dan een mail met je naam, de naam van je zoon of dochter en je contactgegevens naar Maurits@breekjaar.nl.