Breekjaar Wildcard

Maak kans op een wildcard:
VOLLEDIGE financiering van jouw breekjaar!

Breekjaar_sticker.png

BREEKJAAR GEEFT 16 WILDCARDS WEG!

- Let op: de Wildcardplekken voor 2018/2019 zijn bijna vergeven. Als je je nu aanmeldt kom je op een wachtlijst. Wij ondersteunen je nog steeds actief op andere manieren om je financiële situatie rond te krijgen dus schrijf je bij twijfel wel in en vink aan dat je voor de Wildcard komt. - 

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud, vastgelopen en op zoek naar werk of een slimme toekomstkeuze? Wil jij werken aan jezelf en graag meedoen aan een programma van Breekjaar, maar heb je zelf te weinig financiële middelen om dit (met behulp van je omgeving) te betalen? Lees dan verder. 

WAT IS EEN WILDCARD?

Een Wildcard houdt in dat het programma volledig voor je gefinancierd wordt door VSBfonds. Dat is een behoorlijk cadeau! Want normaal zijn de kosten van het jaarprogramma €8970,- Deze volledige financiering is mogelijk gemaakt door VSBfonds. Het programma start weer in september, dus schrijf je snel in!

In de programma's van Breekjaar ga je aan de slag met je talenten en je zelfvertrouwen - en leer je slimme toekomstkeuzes maken. Iedereen krijgt een persoonlijke coach. Er zijn Wildcards voor het programma in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. De programma's starten in september 2018.

Selectie: We streven naar een evenwichtige afspiegeling van de samenleving in onze groepen. In een intake gesprek onderzoeken we je motivatie en of er een 'ja' van beide kanten gegeven kan worden op de vraag of Breekjaar is, wat jij nu nodig hebt. We bespreken dan ook, wat een passende tegenprestatie is dat jouw programma compleet maakt. Zodra jij je intake hebt gehad en alles klopt, sturen wij jou een overeenkomst. Zodra deze getekend is, is jouw deelname definitief en ga jij deelnemen aan Breekjaar met behulp van een Wildcard. 

Meer weten? Meld je aan voor een van onze Breekochtenden met de aanmeldcode 'Wildcard'. Klik hiervoor op onderstaande button ↓

Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees hier alles over hoe het jaarprogramma eruit ziet! 


"Door Breekjaar heb ik echt weer zin in de toekomst. Ik heb mezelf ontdekt; mijn angsten overwonnen en een keuze gemaakt waar ik achter sta. Ik ga doen nu wat ik leuk vind en waar ik goed in ben! " - Dana (18 jaar)

DE 16 WILDCARDS WORDEN
MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


1466091_252149408272252_710747351_n.jpg
305742_177832399037287_1548435309_n.jpg

Misschien vraag je je af waarom we dit doen? We schreven er een open brief over. Lees hem hier.