Locatie Eindhoven

Breekjaar Eindhoven is een nieuwe vestiging naast Utrecht en Amsterdam waar een uniek tussenjaar wordt aangeboden voor studiekeuze, persoonlijke ontwikkeling, coaching en buitenland.

Breekjaar Eindhoven 'KLOKGEBOUW' (GESLOTEN)

coachruimte 1.jpeg

Breekjaar Eindhoven sluit haar deuren
Met veel energie zijn wij in februari 2017, na een knallende lancering, gestart in Eindhoven. Na het eerste halfjaarprogramma startte in de daarop volgende september het jaarprogramma. Na dit ongelofelijk mooie jaar waarin wij uitdagende, mooie en heel veel waardevolle momenten hebben gekend, zijn wij er achter gekomen dat Breekjaar Eindhoven op dit moment nog niet genoeg jongeren weet aan te trekken om een nieuw jaar te starten.

Wij zijn een organisatie met vooral roots in Utrecht en Amsterdam. Hierdoor blijkt het voor ons moeilijk om genoeg deelnemers te vinden Eindhoven.

Wij vinden het ontzettend jammer, maar dit betekend voor nu dat Breekjaar Eindhoven haar deuren moet sluiten.

Doorstart?
Woon jij in (de omgeving van) Eindhoven en wil jij Breekjaar Eindhoven een doorstart geven? Wij zijn zeer geïnteresseerd in ondernemende coaches en trainers die hier energie in willen steken. Neem dan dus vooral contact met ons op!

Wat is Breekjaar?

Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor jongeren die gestopt zijn met hun studie (mbo, hbo, wo) en het nu even niet meer weten. In Breekjaar investeer je in jezelf en ontdek je daardoor wat je focus, motivatie en goed onderbouwde keuzes zijn. Breekjaar heeft een halfjaar- en een jaarprogramma van 5 of 10 maanden. De Halfjaar-programma's starten in februari en de Jaarprogramma's in september. In het Jaarprogramma ga je ook nog eens zes weken op reis!

Chillruimte.jpeg
grote ruimte.jpeg

Breekjaar Eindhoven
Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven

strand.jpeg