Locatie Eindhoven (nieuw!)

Breekjaar Eindhoven is een nieuwe vestiging naast Utrecht en Amsterdam waar een uniek tussenjaar wordt aangeboden voor studiekeuze, persoonlijke ontwikkeling, coaching en buitenland.


 

nieuwe Breekjaar locatie: Eindhoven


In september 2017 opent Stichting Breekjaar haar derde locatie, in een nieuwe stad: Eindhoven! Op de nieuwe locatie zal een groep van 30 geweldige Breekers een Jaarprogramma en later een Halfjaarprogramma kunnen volgen. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld, de intakegesprekken worden momenteel gevoerd. Wees er snel bij! Er is een maximum van 30 deelnemers. 

Wat is Breekjaar?
Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor jongeren die gestopt zijn met hun studie (mbo, hbo, wo) en het nu even niet meer weten. In Breekjaar investeer je in jezelf en ontdek je daardoor wat je focus, motivatie en goed onderbouwde keuzes zijn. Breekjaar heeft een halfjaar- en een jaarprogramma van 5 of 10 maanden. De Halfjaarprogramma's starten in februari en de Jaarprogramma's in september. In het Jaarprogramma ga je ook nog eens twee maanden naar het buitenland.

Breekjaar Eindhoven
Klokgebouw 211
5617 AC Eindhoven