Contact met Breekjaar

meer informatie? 

Wil jij meer weten over Breekjaar? Of willen je ouders meer informatie? Neem dan contact met ons op. Als je ons mailt nemen we zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een week contact met je op.

Breekjaar programma
Voor vragen over het programma van Breekjaar, Breekdagen, inschrijven, de kosten, intakes, kortom alle vragen die met jouw (mogelijke) deelname aan Breekjaar te maken hebben mail je met post@breekjaar.nl of bel je met 085-8882448.

Referenties & verhalen
Wil je van een deelnemer (Breeker) uit 1 van de afgelopen Breekjaar-programma's horen hoe zij het ervaren hebben? Dan kun je mailen naar post@breekjaar.nl. We zorgen dan voor een match!

Wil je graag spreken met een ouder van een Breeker over zijn of haar ervaringen met Breekjaar? E-mail dan naar:

Carla Roebroeck (moeder van Coos, Breeker Utrecht)
Je kunt Carla benaderen op: info@positiefwerkt.com

Werken bij Breekjaar
Ben je ge├»nteresseerd in werken bij Breekjaar? Kom dan eens met ons kennismaken op de open avond voor fans van Breekjaar (zie hieronder). Stuur een mailtje naar maurits@breekjaar.nl, geef daarin aan op welke open avond je wilt komen en als je wilt kun je meteen je CV en motivatiebrief meesturen. 

Open avond voor fans van Breekjaar 
Eens in de zes weken organiseren we een open avond voor fans van Breekjaar. Iedereen die nieuwsgierig is naar Breekjaar is welkom. Op deze avond maak je kennis met een aantal mensen uit het team, Breekers zelf, hoor verhalen over Breekjaar, kun je onze locatie bewonderen en ga je zelf ervaren wat Breekjaar is! Ook kunnen we afstemmen op welke manier je in actie kunt komen voor of met Breekjaar. Schrijf je hier in voor een open avond of om op de hoogte gehouden te worden.

Breekjaar in jouw organisatie
Wil je de concrete mogelijkheden bespreken van wat Breekjaar voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met lucas@breekjaar.nl.

We horen graag van je!

Contactgegevens
Stichting Breekjaar
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht 

t: 085-8882448
e: post@breekjaar.nl


Triodos Bank:
NL93TRIO 0781 433 371 

KVK: 57271747