Breekjaar groeigarantie

Breekjaar biedt 100% groeigarantie

Die groeiStickertje2.png

Breekjaar is een inspirerend en avontuurlijk programma waarin je jezelf goed leert kennen en je je eigen pad leert te bewandelen. Dat zeggen we niet alleen, dat beloven we ook: na jouw Breekjaar ben je veel bewuster van hoe je in elkaar zit, is je zelfvertrouwen gegroeid en heb je een keuze voor de nabije toekomst gemaakt waar je echt achter staat.


Als jij na afloop vindt dat dit niet zo is, gaan we door totdat je dat hopelijk wél hebt bereikt. Je krijgt hiervoor extra training of coaching ter waarde van maximaal je volledige deelnamebedrag. Dus in het geval van het Halfjaarprogramma, extra begeleiding ter waarde van maximaal € 5870 en bij het Jaarprogramma € 8970 (inclusief BTW).


Een belangrijke voorwaarde voor de groeigarantie is wel dat jij je gedurende het gehele Breekjaar volledig hebt gecommitteerd aan het programma. En je er dus alles aan hebt gedaan om het maximale uit Breekjaar te halen en je verantwoordelijk, nieuwsgierig en open hebt opgesteld gesteld ten aanzien van jouw groeiproces. De algemene voorwaarden van de groeigarantie vind je hier.