Inspiratie om jouw Breekjaar te financieren

Wil je meedoen aan Breekjaar, maar zijn de kosten nog een uitdaging voor je? Dat snappen we, het is immers een grote investering! Maar... waar een wil is, is een weg. We geven je graag wat inspiratie!

Inspiratie om jouw breekjaar te financieren

Breekjaar financieren


Wil je meedoen aan Breekjaar, maar zijn de kosten nog een uitdaging voor je? Dat snappen we, het is immers best een investering. Maar... waar een wil is, is een weg. We geven je graag wat inspiratie!

 

Ruim 300 jongeren gingen je voor. Je zult versteld staan van wat je zelf kunt realiseren als je een beetje creatief bent. In dit artikel delen we een aantal out-of-the-box manieren waarop je het geld voor Breekjaar op een slimme manier bij elkaar kunt krijgen.
 

Verdien geld met jouw talenten

Dit kan bijvoorbeeld met een crowdfundcampagne. Investeren in jouw toekomst is vast iets waar mensen in je omgeving aan willen bijdragen. Zeker als je mensen iets teruggeeft voor hun bijdrage!

Doe vooral aan iets wat je leuk vindt om te doen en wat je goed kan. Kan je goed zingen? Dan kun je bijvoorbeeld een huiskamerconcert organiseren. Of misschien kun je heel goed filmpjes editen en kun je hiermee ondernemers in jouw omgeving helpen. Je verdient wat bij, doet ervaring op in iets wat je leuk vindt én je kunt je omgeving gelijk vertellen dat je meedoet aan Breekjaar. Win win (WIN)!
 

Deze Breekers gingen je voor:

Rutger zandbak.jpg
  • Sanne haalde € 2000 op met haar crowdfunding actie en Sven is momenteel bezig om zijn Breekjaar in september 2017 te kunnen betalen. Bekijk zijn Facebookpagina.
     
  • Vita organiseerde een benefietdiner tijdens haar Breekjaar en haalde hiermee € 1500 op
     
  • Roxy vroeg een fonds aan bij Stichting Ruimhartig en ontving € 420
     
  • Rutger organiseerde het Zandbak Festival en verdiende daar een gedeelte van zijn Breekjaar mee terug. Dit festival was zo’n succes dat het nog steeds jaarlijks georganiseerd wordt. 


Toffe acties verdienen aandacht!

Laat het ons vooral weten als je een toffe actie opzet, misschien kunnen we je een handje helpen door je actie op Facebook te delen!

Mooi om te weten: Breekjaar zelf is ook op deze manier ontstaan! Doordat 110 mensen ons via crowdfunding een lening hebben gegeven is Breekjaar nu realiteit. Het gaat niet altijd vanzelf, maar als je het écht wilt, is alles mogelijk.
 

Het Breekfonds

7crowdfundingwebsitesforgettingmoney.png

Ons belangrijkste doel is om zoveel mogelijk jongeren mee te laten doen aan Breekjaar. Bovenstaande tips helpen meestal voldoende om Breekjaar toegankelijk te maken voor iedereen die dat écht wil. Maar misschien speelt er bij jou toch iets waardoor wat extra financiële ondersteuning onvermijdelijk is. Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage van het Breekfonds, dat speciaal daarvoor in het leven is geroepen. 

Lees meer over het Breekfonds of over de kosten van het jaarprogramma.