Locatie Rotterdam

Breekjaar Eindhoven is een nieuwe vestiging naast Utrecht en Amsterdam waar een uniek tussenjaar wordt aangeboden voor studiekeuze, persoonlijke ontwikkeling, coaching en buitenland.

Nieuw: breekjaar rotterdam! (2018)

TROTS zijn we, dat we mogen aankondigen dat Breekjaar in september 2018 ook Zuid-Holland zal verblijden met een vierde locatie - en wel in Rotterdam! Je kunt je nu al aanmelden voor de Breekochtend als je graag wilt meedoen aan het jaarprogramma in september!

Momenteel zoeken we naar een inspirerende plek (denk aan een oud schoolgebouw of creatieve hotspot) waar een groep van 30 Breekers hun jaarprogramma kunnen gaan volgen. 

Voornaam *
Voornaam

Wat is Breekjaar?

Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar voor alle jongeren in Nederland die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor jongeren die gestopt zijn met hun studie (mbo, hbo, wo) en het nu even niet meer weten.

Bij Breekjaar investeer je in jezelf en leer je slimme toekomstkeuzes maken, door te ontdekken wie je bent, wat je kunt en ondertussen te werken aan je zelfvertrouwen. Breekjaar biedt een halfjaarprogramma (5 maanden) en een jaarprogramma (10 maanden). De halfjaarprogramma's starten eind januari 2018 en de Jaarprogramma's in september. De intakes voor beide programma's zijn al in volle gang. Meedoen? Klik hier!