Stageplek

MARKETINGSTAGE

Vacature marketingstagiair visual-8.png
 

Zeg je meer in 140 tekens dan in 1000 woorden en droom je in statusupdates? Heb je een passie en talent voor marketing en communicatie? En heeft persoonlijke ontwikkeling jouw interesse? Dan hebben we bij Breekjaar misschien wel je droomstage.

Voor Breekjaar zoeken we marketingtalent dat ons helpt onze marketingstrategie aan te scherpen en voornamelijk gezamenlijk onze (online) marketingacties op poten helpt zetten. Ben jij die ruwe diamant die wil uitgroeien tot een expert? Neem dan contact met ons op, we zijn gek op talent en ambitie!

Over jou
Ben je: 

- Nieuwsgierig naar jongeren (leeftijdsgenoten of iets jonger)

Enthousiast en ambitieus om het verschil te kunnen maken


- Een zelfstandige werker

- Een creatieveling die van ons alle ruimte krijgt om dit in te zetten

Welke skills zoeken we?
We hebben behoefte aan veel verschillende skills die nodig zijn om voornamelijk onze online zichtbaarheid te verbeteren op social media en onze website. In een gesprek komen we er graag achter waar jouw interesses en kracht liggen om vervolgens de stage aan jou en jouw skills aan te passen.

- Is filmen en/ of editen helemaal jouw ding?  

Heb je passie voor schrijven en wil je met jouw teksten graag mensen bereiken en/of bewust maken?


- Vind je online adverteren superinteressant en kun je bijvoorbeeld al in Facebook of Google Adwords advertenties maken en/of beheren?

- Heeft een website beheren en aanpassen in Wordpress of Squarespace voor jou geen geheimen?

Je studeert:

- MBO niveau 4 of HBO in de richting van marketing, communicatie, journalistiek of lifestyle

Hoe ziet de stage eruit?
Je zal ons team 24-32 uur per week versterken. Graag zien we dat je het merendeel van de tijd bij ons besteedt als volledig lid van het team, waarbij je meedenkt en meewerkt op elk niveau (strategisch, tactisch en operationeel). We hebben minder behoefte aan een uitvoerig onderzoek waaraan jij veel tijd kwijt bent. Tenzij je ons echt overtuigt van de noodzaak van dat onderzoek naast jouw werkzaamheden.

Je draait als stagiair volledig mee met ons Breekjaar-team in Amsterdam en soms in Utrecht, als je dat wil. Je schrijft voor onze website, bedenkt de beste social mediaposts, denkt mee over de socialmediajaarplanning en helpt met al je werkzaamheden mee om Breekjaar nog meer te laten shinen!

What’s in it for you?!
We hebben natuurlijk veel oog voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling, daar zitten we per slot van rekening op! We leren je werken onder gezonde spanning, voorzien je van (kritische) feedback en ondersteunen je in je dagelijkse werkzaamheden. We geloven in een informele sfeer zonder hiërarchie. Je zal gecoacht worden door onze ervaren marketeer en de directeur van Breekjaar die het beste uit jou zullen proberen te halen door kritisch naar jouw werk te kijken. En daarnaast word je uiteraard gemotiveerd op de voor jou beste manier. De grenzen van jouw verantwoordelijkheid en groei binnen jouw stage bepaal jij zelf.

Over Breekjaar
Stagelopen en werken bij Breekjaar is een mooie kans om jouw ideeën tot uitvoering te brengen en te groeien op een uitdagende werkplek. De werksfeer is informeel en er wordt veel gechilld, gelachen en geknuffeld tussen het werk door. Je zult gaan werken met het Breekjaar-team in Amsterdam-West.

Wat is Breekjaar?
Stichting Breekjaar is een non-profitorganisatie dat persoonlijke ontwikkeling aanbiedt aan jongeren door middel van intensieve programma’s. Bij Breekjaar investeren jongeren in zichzelf en ontdekken ze daardoor wat hun focus, motivatie en goed onderbouwde keuzes zijn.

Voor wie is Breekjaar?
Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor jongeren die gestopt zijn met hun studie (mbo, hbo, wo) en het nu even niet meer weten.

Is dit jouw droomstage? Neem dan contact met ons voor een kennismakingsgesprek. We komen graag in contact met je!

Heb je interesse? Solliciteer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar Sebastian@breekjaar.nl