Studiekeuze

Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar dat jou kan helpen de juiste studiekeuze te maken. Je krijgt trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding - zodat jij slimme keuzes leert maken voor de toekomst. 

maak de juiste studiekeuze. Neem een tussenjaar

Examens voorbij.jpg

De juiste studie kiezen. Hoe die je dat? Weet jij eigenlijk wel wat je leuk vindt?

En wil je eigenlijk wel meteen studeren? Of heb je ook even behoefte om andere dingen te ontdekken? Over jezelf en over de wereld? 
 

Is een tussenjaar iets voor jou? 

Steeds meer scholieren kiezen voor een tussenjaar. Geen gek idee, want een tussenjaar levert je veel op! Onderzoek wijst uit dat je na een tussenjaar zelfverzekerder bent, betere (studie)keuzes kunt maken en grotere kans hebt om te slagen in de studie die je gekozen hebt. Lees hier meer over de voordelen van een tussenjaar!

Ben je gestopt met je studie?

Ook wanneer je een studie hebt gekozen die niet helemaal bij je past, kan een tussenjaar uitkomst bieden. Door te leren kijken naar hoe je eerder je keuzes maakte - en dit in de toekomst anders te gaan doen leer jij je beter voor te bereiden op de toekomst! 
 

Breekjaar: het meest complete tussenjaar van Nederland.

In het programma van Breekjaar wordt jij ondersteund in het ontdekken wat jij wilt en wat bij je past. Hoe we dat doen? 

Breekjaar biedt 2 programma’s: 

  • Halfjaarprogramma (5 maanden), start in januari 2018. Lees meer >>
  • Jaarprogramma (10 maanden), start in september 2018 Lees meer >>

In deze programma’s leer je jezelf kennen en word je begeleid in het maken van de juiste studie- of toekomstkeuze. Je krijgt workshops en trainingen, doet projecten, leert groeien en falen en gaat meerdere malen per jaar op buitenweek met je groep. Bovendien krijg je intensieve begeleiding van een persoonlijke coach, die je ondersteunt in het maken van slimme keuzes voor jouw toekomst!


HET HALFJAARPROGRAMMA VAN BREEKJAAR START EIND JANUARI

Denk jij dat Breekjaar misschien wel bij jou past? Kom dan gewoon een keer kijken. Meld je aan voor een gratis Breekochtend met de button hieronder. Lees meer >>