Aanmelden voor Breekjaar - Tussenjaar voor persoonlijke ontwikkeling

Meld je hier aan voor een breekjaar, een tussenjaar voor persoonlijke ontwikkeling, coaching, studiekeuze en buitenland. Om te worden wie je bent. 

Aanmelden voor Breekjaar

Wil je kennis maken met Breekjaar? Kom dan naar één van onze Breekochtenden. Je kunt naar elke Breekochtend komen, ongeacht je voorkeur voor locatie en programma.

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.De Breekochtenden zijn gratis en geheel vrijblijvend: je kunt gewoon meedoen - en kijken hoe het voelt. Je bent tot niets verplicht!

LET OP! De jaarprogramma's voor september 2017 zijn helemaal vol!

Wil je nog dit jaar starten met Breekjaar? Dan kun je in februari 2018 weer meedoen aan het halfjaarprogramma. En er is een nieuwe manier om nu alvast te beginnen met het zinvol invullen van jouw tussenjaar: Breekjaar GO!

Breekjaar GO! is een vet voortraject voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het halfjaarprogramma. Je wordt dan begeleid in het zinvol invullen van de periode tot je start bij Breekjaar. Je krijgt persoonlijke coaching en een aantal online workshops - en als je wilt kun je ook nog op reis!
Lees meer over Breekjaar GO! >>>

De halfjaarprogramma's van Breekjaar starten in februari 2018.

Als je hier interesse in hebt, kun je nu al meedoen aan de Breekochtenden. Je kunt je hieronder inschrijven.