Aanmelden voor Breekjaar - Tussenjaar voor persoonlijke ontwikkeling

Meld je hier aan voor een breekjaar, een tussenjaar voor persoonlijke ontwikkeling, coaching, studiekeuze en buitenland. Om te worden wie je bent. 

Aanmelden voor Breekjaar

Heb je interesse in Breekjaar? Dan is de eerste stap dat je meedoet aan een Breekochtend

Ben je niet beschikbaar op de laatste Breekochtenden, vink dan aan dat je graag direct een intake wilt. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. De Breekochtenden zijn gratis en geheel vrijblijvend: je kunt gewoon meedoen - en kijken hoe het voelt. Je bent tot niets verplicht! Ben je niet beschikbaar op één van de info-dagen, stuur dan een mail naar post@breekjaar.nl. 

Na de Breekochtend volgt een intake. In een gesprek van 1,5u gaan we kijken of Breekjaar bij jou past. De eerste 45 minuten praat jij met een coach, daarna sluit(en) je ouder(s)/verzorgers ook even aan.

We vragen je gegevens om je te kunnen informeren over de Breekochtend en eventueel daarna over het intake gesprek. Daarnaast is het zo dat als je definitief voor Breekjaar kiest, we de gegevens ook gebruiken voor de plaatsing in een groep. De gegevens worden maximaal gedurende het programma waar jij voor in aanmerking komt plus 3 maanden bewaard.

LET OP: Breekjaar Amsterdam zit op dit moment VOL. Mochten er echter genoeg aanmeldingen binnenkomen zal er een nieuwe groep starten in Amsterdam. Dit betekend dat je kunt inschrijven voor de wachtlijst voor Amsterdam of dat je voor Breekjaar Utrecht kunt kiezen.