Breekjaar - Halfjaarprogramma

Het Breekjaar - Halfjaarprogramma is het tussenjaar vol persoonlijke ontwikkeling, coaching, studiekeuze en buitenland. Om te worden wie je bent.  

Halfjaarprogramma Breekjaar (jan 2019)

infographic halfjaarprogramma1.jpg

Ben jij gestopt met je studie of ben je op zoek naar een waardevolle invulling van jouw tussenjaar? 

Breekjaar is het tussenjaar waarin je ontdekt wat jij nou eigenlijk echt wilt en hoe je een goede keuze kunt maken voor jouw toekomst.

Het halfjaarprogramma van Breekjaar is net zo vet als het jaarprogramma, maar korter - en er is geen reisperiode ingebouwd.

Breekjaar Halfjaarprogramma (start januari 2019)

In het halfjaarprogramma krijg je vette workshops, ontwikkel je ondernemerschaps-skills en krijg je persoonlijke coaching. Het programma is ingedeeld in verschillende projecten, elk met een ander thema. Je gaat in dit halfjaar 2x op kamp en is er veel ruimte voor het maken van een passende (studie)keuze voor na jouw Breekjaar.

In jouw Breekjaar is er ruimte om te leren waar jij behoefte aan hebt, op je eigen manier. Het belangrijkste is dat JIJ erachter komt wat je leuk vindt, wat je goed kunt en wat je wilt. En wij zijn er voor je om je daarbij te ondersteunen!


Voor wie: jongeren tussen 16 en 24 jaar, ongeacht je vooropleiding. 

Jij bent: gestopt met je studie of zoekt naar een slimme invulling van jouw tussenjaar.

Waar:  Amsterdam.

Kosten: Lees hier wat Breekjaar kost en hoe je dit haalbaar kunt maken. De Breekochtend zelf is gratis!

Aankomende Breekochtenden (kennismaking)

  • Zaterdag 17 november (10u-13u) Amsterdam

  • Zaterdag 8 december (10u - 13u) Amsterdam

  • Zaterdag 22 december (10u-13u) Utrecht

  • Zaterdag 5 januari (10u - 13u) Amsterdam

Op een Breekochtend ervaar je hoe Breekjaar in zijn werk gaat. Je ontmoet coaches en oud-Breekers. Uiteraard is er ruimte voor al je vragen.


Kennismaken en intake

Denk je dat Breekjaar bij jou past? Of ben je er nog niet helemaal uit?

Kom dan gewoon naar een Breekochtend om kennis te maken. Je kunt dan in een paar uur ervaren wat Breekjaar doet. Ook je ouders zijn welkom om kennis te maken en vragen te stellen.

Na de Breekochtend kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. We nemen dan 1,5 uur de tijd om erachter te komen of Breekjaar de juiste keuze voor jou is op dit moment. In het intakegesprek is ruimte voor al jouw vragen, twijfels en overwegingen.

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Om je op te geven voor een intakegesprek hoef je dus nog niet zeker te weten of je Breekjaar wilt gaan doen!