Breekochtend (kennismaking)

De Breekdag is de open dag die aangeboden wordt door Breekjaar. Hier kun je zien of onze manier van aanpak voor jouw studiekeuze of persoonlijke ontwikkeling zal werken.

Breekochtend (KENNISMAKING)

Voor wie is deze kennismaking?
Ben je tussen 16 en 24 jaar en vind je het moeilijk om een (nieuwe) toekomstkeuze of studiekeuze te maken? Wil je werken aan je zelfvertrouwen én ontdekken of het Jaar- of halfjaarprogramma van Breekjaar bij je past? Kom dan naar een Breekochtend! 

Meedoen met deze ochtend is de eerste (vrijblijvende) stap als je je wilt aanmelden voor Breekjaar. 

De jaarprogramma’s van Breekjaar voor september zijn helemaal vol. 
Maar geen paniek! Er zijn altijd opties:

  • In februari 2018 start het halfjaarprogramma. Het programma is iets anders dan het jaarprogramma, maar zeker niet minder vet!
     
  • Breekjaar heeft iets nieuws: Breekjaar GO! Een vet voortraject voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het halfjaarprogramma. Je wordt dan begeleid in het zinvol invullen van de periode tot je start bij Breekjaar. Je krijgt persoonlijke coaching en een aantal online workshops - en als je wilt kun je ook nog op reis!

In januari 2018 start er weer een halfjaarprogramma. Als je hier interesse in hebt, kun je nu al meedoen aan de Breekochtenden. Je kunt je hieronder inschrijven.

De eerstvolgende Breekochtenden zijn: 

  • Zondag 1 oktober 2017 in Utrecht (voor het Halfjaar- en Jaarprogramma)
  • Zaterdag 21 oktober 2017 in Utrecht (voor het Halfjaar- en Jaarprogramma)
  • Zaterdag 11 november 2017 in Eindhoven (voor het Halfjaar- en Jaarprogramma)
  • Zaterdag 18 november 2017 in Utrecht (voor het Halfjaar- en Jaarprogramma)

Wat doe je op een Breekochtend (info-ochtend)?
Tijdens een Breekochtend ontdek je dat jij meer kunt dan je denkt en beleef je hoe jouw Breekjaar eruit kan gaan zien. Tijdens een mini-workshop halen we je door middel van bijzondere oefeningen uit het gedachtecirkeltje waarin je kunt blijven ronddraaien en waardoor het vaak lastig is om te kiezen. Hierdoor krijg jij nieuwe inzichten in hoe je keuzes kunt maken die écht bij jou passen.  En na afloop heb je een beter beeld of Breekjaar bij jou past.

20130608 Breekdag mr-1051.jpg
Schermafbeelding 2016-01-12 om 08.53.07.png

Het programma van de Breekochtend duurt van 10:15 tot ongeveer 13:15 uur. Als je je aanmeldt via de knop hierboven, wordt er een plekje voor je gereserveerd en ontvang je meer info over het programma.

Als ouder of verzorger ben je van harte welkom om na afloop van de workshop kennis te maken met Breekjaar. Na de Breekochtend ben je als ouder om 13:00 uur welkom. In een kleine 20 minuten maak je kennis met ons en (oud-)deelnemers van Breekjaar en word je bijgepraat over wat je zoon of dochter mee heeft gemaakt tijdens de workshop. 

 

"Ik kwam thuis en ik dacht, dit was supergaaf (ook al was ik ontzettend moe). Het was geweldig! 
Julie, één van de deelnemers aan een Breekochtend (18 jaar).

Intakegesprek
Overweeg je na de workshop om deel te nemen aan het tussenjaar van Breekjaar? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We nemen dan de tijd met jou en diegene(n) die je mee wilt nemen naar het gesprek, om af te stemmen of Breekjaar een juiste keuze voor jou is op dit moment. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Om je op te geven voor een intakegesprek hoef je dus nog niet te weten of je Breekjaar echt wilt doen en na een intake zit je nergens aan vast.

Alle vragen die je hebt, kun je tijdens het intakegesprek aan ons stellen. We gaan samen met jou in het gesprek onderzoeken hoe jij het er op dit moment voor staat en wat je nodig hebt om erachter te komen wat je wilt. Als dat Breekjaar is, dan hebben we een match!