Breekjaar - Kosten

De Kosten van Breekjaar

Breekjaar

Meedoen aan Breekjaar is best kostbaar maar ook ongelooflijk veel waard. Iets dat oud-deelnemers (Breekers) bevestigen in de resultaten van ons onderzoek naar de impact van Breekjaar op hun leven.

Als Breeker ervaar je elke dag wat het betekent om in een geweldige groep intensief bezig te zijn en jezelf beter te leren kennen. Je leert keuzes maken en doet vaardigheden op waar je voor altijd profijt van hebt. Dat is een briljant cadeau voor de rest van je leven!

Hoe zijn de kosten opgebouwd?
Breekjaar is een stichting en heeft geen doel om winst te maken. Ondanks onze succesvolle aanpak en resultaten, komen we (nog) niet in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid en bekostigt Stichting Breekjaar alles zelf, in tegenstelling tot het reguliere onderwijs in Nederland. Onze prijs wordt elk jaar vastgesteld om kostendekkend te zijn. 

Breekjaar is een intensief traject is dat begeleid wordt door professionele jongerencoaches met verschillende achtergronden. De kosten zitten hem vooral in de intensieve begeleiding door de coaches, de speciaal voor de groepen ingerichte locaties en de buitenweken/kampen die in het programma zijn opgenomen. Daarnaast hebben we natuurlijk een organisatie die zorgt voor alle ondersteunende taken.

We zouden veel liever alleen een laag collegegeld vragen (net als reguliere opleidingen) maar dat is helaas toekomstmuziek. We komen er dus niet onderuit dat Breekjaar een flinke investering is.

Lees vooral verder bij 'kosten Jaarprogramma' om te zien welke slimme oplossingen we hebben bedacht om het voor iedereen mogelijk te maken om Breekjaar te volgen. Lees verder!

Geen idee Breekjaar