Vacature: Breekjaar coach

LET OP: DEZE VACATURE IS GESLOTEN, JE KUNT NIET MEER REAGEREN. ZODRA ER WEER EEN VACATURE KOMT, MELDEN WE ONS WEER :)

Breekjaar is op zoek naar een nieuwe held/heldin!
Vacature: Trainer/coach (m/v) voor halfjaarprogramma in Eindhoven en Amsterdam

In januari 2018 starten op onze locaties in Eindhoven en Amsterdam twee halfjaarprogramma's. We selecteren in de komende maanden vier nieuwe topcoaches/trainers om aan te sluiten bij ons team en het Breekjaar programma met volle overgave neer te zetten.
Ben jij gemaakt voor dit bijzondere werk? 

 Breekjaar Teamfoto juni 2017

Breekjaar Teamfoto juni 2017

Het profiel dat we zoeken: 
Je bent een held of heldin met minimaal 3 jaar ervaring in het wakker schudden van jonge mensen. Door je ervaring en professionele opleiding heb je een bak vol tools, oefeningen, werkvormen, inspirerende verhalen, 21st century skills, filmpjes en energizers waarmee je menig gesloten hoofd weet te openen en mensen weet te raken in hun hart. Je hebt een groot vertrouwen in de mens, bent bewust en bedreven in je eigen persoonlijk ontwikkelproces en goed in het vieren van fouten.

Inspirerend rolmodel
Met jouw jonge uitstraling vol speelsheid en enthousiasme, en een ondernemende 'alles kan' houding, ben je een inspirerend rolmodel voor de Breekers. Je bent niet bang om je eigen kind nog steeds te leven; te spelen en lekker gek te doen, terwijl je ook goed weet waar je mee bezig bent. Jij neemt verantwoordelijkheid en staat immer stevig met beide voeten op de grond. Je hebt plezier en lef in het begeleiden van groepsprocessen en weet ook hoe je jongeren in beweging kunt zetten door concrete stappen met ze te maken richting hun toekomstkeuze en het realiseren van hun dromen.

Je hebt een gave in het verbinden van mensen en geeft mensen snel het gevoel dat ze veilig bij je zijn. Je hebt een duidelijke levensvisie, die je ook weet te relativeren wanneer anderen met een andere visie komen. Je houdt er namelijk ook wel van om te experimenteren en buiten de box te denken! Je geniet van jongeren en hun puberale gedrag en durft ze ook los te laten wanneer dit nodig is. 

Bevlogenheid en passie
Je hebt zoveel hart voor het werk dat je zonder problemen een avond overwerkt wanneer dit nodig is, terwijl je ook een scherp oog hebt op je eigen grenzen die je te allen tijde weet te bewaken. Je hebt overzicht over de lange lijn van het programma terwijl je ook met een helder oog blijft zien wat er bij de Breekers gebeurt in hun persoonlijke processen. Tot slot kunnen we je omschrijven als communicatief sterk, inspirerend en energiek in je uitstraling, op jouw manier creatief en een tikje rebels.

Breekjaar+
Deze halfjaar programma's zijn bijzonder, het zijn namelijk de pilotprogramma's van 'Breekjaar+'. Lees daarover meer hier. Ervaring in werken met jongeren met migratieachtergrond is dus een grote pré. 

Goed om te weten
Voor deze functie geldt een samenwerking op zzp-basis voor 6 maanden (januari 2018 t/m juni 2018). Een belangrijke voorwaarde om je conform de nieuwe wet DBA in te kunnen huren, is dat je naast Breekjaar een zelfstandig bestaan hebt als trainer / coach met voldoende eigen opdrachten.

In deze maanden heb je gemiddeld 18 uur per week betaald werk via Breekjaar (in het geval van 30 aanmeldingen). We kunnen pas garantie geven op doorgang van dit programma wanneer er voldoende aanmeldingen gegenereerd worden.

Interesse?
Reageer alleen als jij er van overtuigd bent dat je aansluit bij het profiel dat we zoeken. Maak een filmpje van maximaal 2 minuten waarin je jezelf voorstelt en jouw motivatie deelt. We ontvangen graag uiterlijk 20 oktober 2017 je CV en de link naar het filmpje op youtube (let op dat je de instellingen zet op 'privé' en daaronder 'delen met: tineke@breekjaar.nl' ), door deze te mailen aan Tineke Ridderhof /tineke@breekjaar.nl.  

Dank & succes!