Vacature: Chef Marketing-communicatie

GEZOCHT: StRATEGISCHE MARCOM-ALLESKUNNER

Breekjaar zoekt een Chef Marketingcommunicatie

iets voor jou?.jpg

Over Breekjaar
Breekjaar is in 2013 begonnen als een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren (16-24) die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor degenen die gestopt zijn met hun vervolgopleiding (mbo/hbo/wo) en het nu even niet meer weten. In dit tussenjaar gaan ze aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, werken ze aan zelfvertrouwen en ontdekken ze hun drijfveren en kwaliteiten. Breekjaar is in vier jaar tijd hard gegroeid en dat zal zich de komende jaren voortzetten. Breekjaar heeft locaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven en breidt in 2018 uit naar Rotterdam.

Ons team
Het Breekjaar-team bestaat uit zo'n 25 mega-enthousiaste mensen met allerlei achtergronden, maar met één missie: Alle jongeren verbinden met hun kracht en Breekjaar verder uitbouwen als het beste jongerenprogramma voor persoonlijke ontwikkeling. Belangrijke waarden daarin zijn dat we zelf ook constant aan het leren zijn, fouten durven maken en met heel veel pret en spelen ons werk doen.

De functie
Als Chef Marketing-communicatie ben je verantwoordelijk voor de groei van het merk Breekjaar. Je houdt je bezig met de strategie en uitvoering van campagnes, overall online presence, social, marketinganalyses, SEO, content-productie, PR, website…; noem het hele (supersnel veranderende) landschap maar op. Samengevat: jij zet alle lijnen uit om Breekjaar verder op de kaart te zetten en jongeren - en hun ouders - te ondersteunen in hun zoektocht naar het juiste tussenjaarprogramma.

In de uitvoering van je functie wordt je ondersteund door twee collega's, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van content-creatie en campagnemanagment/growth hacking. Breekjaar groeit hard, dus als het goed is ziet de afdeling die je gaat aansturen er over twee jaar al weer heel anders uit.

Je zult in deze functie voornamelijk vanuit ons kantoor in Amsterdam werken, maar ook op de locatie Utrecht en (gedeeltelijk) werken vanuit huis is mogelijk.

Jouw profiel
De persoon die we zoeken is een alleskunner en een self-starter, met een grote drive voor marketing & communicatie. Je bent bewezen strategisch sterk en gestructureerd. Echter, je bent ook creatief en flexibel. We zoeken geen super-zwaargewicht - je hebt zo’n 5-7 jaar ervaring in een overall marketing-communicatie functie, maar vooral de ambitie om je eigen show te rocken.

Je hebt feeling met de doelgroep en kunt je inleven in jongeren. Daarbij heb je oog voor diversiteit.

Je gelooft in het belang van persoonlijke ontwikkeling en je realiseert je dat werken voor Breekjaar ook invloed heeft op je eigen ontwikkelpad.

*Wellicht overbodig, maar we zoeken beslist niet naar iemand die deze functie (op termijn) ziet als carrière-switch naar een baan als coach bij Breekjaar. Je hebt geen twijfel over je jouw drijfveren; marketing-communicatie is jouw vak. Foreverever ;-)

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een functie van 32 uur in de week. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. 


Solliciteren?

1)  Maak een motivatiefilmpje van maximaal 2 minuten.

2)  Upload je filmpje op Youtube [zichtbaarheid op 'privé' ! / deel het met lucas@breekjaar.nl en fleur@breekjaar.nl ]

3)  Stuur de link naar het filmpje, samen met je CV naar Lucas Wirtz / lucas@breekjaar.nl onder vermelding van 'sollicitatie chef marketing-communicatie'.

Sluitingsdatum: zondag 3 december

Veel succes!

Breekjaar-team :)  -  juni 2017

Breekjaar-team :)  -  juni 2017